Aanbod

shoots & prijzen

Ben je op zoek naar ijzersterke beelden voor je bedrijf? Bijvoorbeeld voor je personal branding, om je event vast te laten leggen of productfoto- en videografie? Beelden die echt vatten waar jij als ondernemer voor staat, die opvallen en de juiste doelgroep weten aan te spreken. Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ijzersterke content

~ Beter online zichtbaar zijn?

~ Content die dicht bij jou zelf staat?

~ Jouw missie vertaald naar beeld?

~ In één keer foto- en videocontent creëren in dezelfde stijl?

~ Je op je gemak voelen tijdens de shoot?

~ Een geïnspireerde foto/videograaf met veel ideeën

wil jij...

Creëer een flinke stapel aan content waar je de komende maanden tot een jaar mee vooruit kan. Zet jouw brand op de kaart of geef jouw online zichtbaarheid een enorme boost. Samen komen we tot de kern van wat jij wil uitstralen met je bedrijf, wie jouw doelgroep is en welke content daar bij past. In een hele of een halve dag gaan we professionele en aantrekkelijke foto's/video's creëren die jouw bedrijf naar een hoger niveau gaan tillen.

Wat levert het jou op?

Brandingshoot

True love conquers all

~ Beter online zichtbaar zijn?

~ Content die dicht bij jou zelf staat?

~ Jouw missie vertaald naar beeld?

~ In één keer foto- en videocontent creëeren in dezelfde stijl?

~ Je op je gemak voelen tijdens de shoot?

~ Een geïnspireerde foto/videograaf met veel ideeën

wil jij...

Creër een flinke stapel aan content waar je maanden tot een jaar mee vooruit kan. Zet jouw brand op de kaart of geef je online zichtbaarheid een enorme boost. Samen komen we tot de kern van wat jij wil uitstralen met je bedrijf en wie jouw doelgroep is. En welke content daar bij past. In een hele of halve dag gaan we professionele en aantrekkelijke foto's/video's creëren die jouw bedrijf naar een hoger niveau gaan tillen.

Wat levert het jou op?

Brandingshoot

neem contact op >

Nog vragen?

In een hele of een halve dag gaan we krachtige content creëeren. Deze tijd is naar behoefte in te delen met fotografie en videografie. Denk aan brandfoto's, jouw brandfilm, reels, banner, snippets, testimonials, product-foto's en video's of behind the scenes. 


wat gaan we doen?

Als locatie kies je een plek die goed bij je bedrijf past. Bijvoorbeeld een mooi natuurgebied, je kantoor, de stad of een studio. Mocht je interesse hebben in een mooie (daglicht)studio dan heb ik een lijstje met studio's die ik kan aanraden. 

Welke locatie is geschikt?

Tijdens de intake bespreken we wat er voor jouw bedrijf nodig is en maken we een draaiboek. Hierna ontvang je de overeenkomst en factuur voor de aanbetaling. We plannen samen de shootdag en knallen maar! Na afloop ontvang je een preview en de factuur met het resterende bedrag. Binnen 4 weken ontvang je jouw content in een online galerij. Je hebt nog de mogelijkheid om eventuele feedback door te geven. Deze verwerk ik binnen 2 weken. 
Hoe ziet de tijdlijn er uit?

Jouw
  Brandfilm

Jouw
  Brandfilm

investment

01.

02.

zilver

goud

We gaan in 3-4 uur ijzersterke content creëren voor jouw bedrijf. 

€800 ex btw + reiskosten

We gaan in 6 uur ijzersterke content creëren voor jouw bedrijf. 

€1200 ex btw + reiskosten

branding

PORTFOLIO

Naast deze pakketten is het ook mogelijk om mij in te huren als je iets anders wil laten vastleggen. Zoals events, livedagen, festivals, borrels etc. Of ben je op zoek naar een editor? Hiervoor ben je bij mij ook aan het juiste adres. Stuur mij een berichtje voor een offerte op maat.

contact

Journey coaching

Vraag de Vroedvrouw

Beyond Organized

favorites

Journey Coaching

Vraag de Vroedvrouw

Beyond Organized

favorites

Leila van Wetten

Al meerdere shoots met Lotte gedaan en dat is altijd fijn samenwerken met verrassende resultaten. Lotte is zich heel bewust van licht, omgeving, sfeer, heeft zelf toffe ideeën en gaat aan als je zelf ideeën inbrengt, een optimale co-creatie! Aanrader dus!

"Een optimale co-creatie! Aanrader dus!"

Vroedvrouw Margot

Ja suuuuuuuuper blij mee! Het is zooooo vet!! Yeahhhhh ga m gelijk vandaag erop zetten. Duizendmaal dank! Heeeeeeel blij!

"Het is zooooo vet!!"

Tegenwoordig is het zo belangrijk om jezelf te laten zien. De persoon achter de onderneming. Want mensen kopen van mensen. Doordat je klanten jou leren kennen, kunnen ze zich met je verbinden en dat schept vertrouwen. Zorg dat je opvalt tussen al je concullega's en laat zien wat jou - en jouw bedrijf - uniek maakt.

In een kennismakingsgesprek bespreken we altijd welke stijl bij jouw bedrijf past. Is dat in de natuur en warm, of juist binnen en fris. Het kan allemaal. Daarna gaan we samen aan de slag om heel veel content (foto's en video) te maken. 

Ik hou van persoonlijke verhalen, zzp'ers of kleine bedrijven die ondernemen vanuit hun hart. Mensen die echt hun bedrijf zijn en er hun eigen waarden in hebben gestopt.

Vind jij het lastig om zelf op beeld te staan? Ik help om te zorgen dat jij je op je gemak voelt. En ik beloof dat je onder de indruk gaat zijn van jezelf als je de beelden te zien krijgt. ;-)

Personal branding

Tegenwoordig is het zo belangrijk om jezelf te laten zien. De persoon achter de onderneming. Want mensen kopen van mensen. Doordat jouw klanten jou leren kennen, kunnen ze zich met je verbinden en dat schept vertrouwen. Zorg dat je opvalt tussen al je concullega's en laat zien wat jou uniek maakt.

Ik hou van persoonlijke verhalen, zzp'ers of kleine bedrijven die ondernemen vanuit hun hart. Die echt hun bedrijf zijn en er hun eigen waarden in hebben gestopt. In het kennismakingsgesprek gaan we naar voren brengen wat jouw (ondernemers)verhaal is. Wat jouw 'why' is en welke waarden voor jou belangrijk zijn binnen je bedrijf.

We bespreken ook altijd welke stijl bij jouw bedrijf past. Is dat in de natuur en warm, of juist binnen en fris. Het kan allemaal. Daarna gaan we samen aan de slag om heel veel content (foto's en video) te maken. 

Vind jij het lastig om zelf op beeld te staan? Ik help om te zorgen dat je op je gemak voelt. En ik beloof dat je onder de indruk gaat zijn van jezelf als je de beelden te zien krijgt. ;-)

Personal branding

Binnen 4 weken ontvang je jouw nieuwe brandingcontent. Je hebt nog de mogelijkheid om eventuele aanpassingen door te geven.

afronding

04.

In een hele of een halve dag gaan we krachtige content creëren voor jouw bedrijf.

shoot dag

03.

Ik maak een draaiboek. Na de aanbetaling en het inplannen van de shoot dag zijn we er helemaal klaar voor.

voorbereiding

02.

We bespreken waar jouw bedrijf voor staat en wie jouw doelgroep is. Samen maken we een plan welke content jij nodig hebt. 

intake

01.

Binnen 4 weken ontvang je jouw nieuwe brandingcontent. Je hebt nog de mogelijkheid om eventuele aanpassingen door te geven.

afronding

04.

In een hele of een halve dag gaan we krachtige content creëeren voor jouw bedrijf.

shoot dag

03.

Ik maak een draaiboek. Na betaling van de aanbetaling en het inplannen van de shoot dag zijn we er helemaal klaar voor.

voorbereiding

02.

We bespreken waar jouw bedrijf voor staat en wie jouw doelgroep is. Samen maken we een plan welke content jij nodig hebt. 

intake

01.

Stappenplan

Deze bedrijven gingen jou voor:

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Yes, je wilt een shoot boeken! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Boek jouw brandingshoot