Aanbod

shoots & prijzen

Laten we samen de tijd even stil zetten en vastleggen wat voor jou belangrijk is. De grote mijlpalen én ook juist de kleine tussendoor momentjes. Het dagelijks leven, wat anders zo voorbij vliegt. Maar waar je met zo veel liefde op terug kunt kijken. 

Let's celebrate life!

01
True love conquers all

Zeker nu ik zelf moeder ben, weet ik dat de tijd voorbij vliegt. En hoe waardevol het is om deze af en toe even stil te zetten en goed vast te leggen.  Ik leg iedereen het liefst vast zoals hij/zij is. Een shoot met mij is spontaan en ongedwongen. Je hoeft niet stijfjes te poseren. Maar natuurlijk zorg ik er voor dat iedereen er goed op staat. En mocht je partner geen zin hebben in de shoot, dan maken we er gewoon een motherhoodshoot van. Het is mogelijk om enkel een foto- of videoshoot te boeken of allebei. 

Je kan bij mij ook een cadeaubon bestellen met een bedrag naar keuze of ter waarde van een specifieke shoot.

Bij het boeken van een newbornshoot na een zwangerschapsshoot (van hetzelfde kindje) krijg je 25% korting!
VANAF €295

Family

~ Zwangerschap

~ Newborn

~ Gezin

AANBOD:

€315

X 1,5 - 2,5 uur shoot op een mooie locatie of bij jullie thuis
X Video van +/- 2 minuten
X Telefonisch kennismakingsgesprek
X Stylingadvies en gebruik van cliënt closet
X Reiskosten 20 KM vanaf Alkmaar inbegrepen
X 1 correctieronde
X Digitaal geleverd en op USB in een feestelijk pakketje thuisgestuurd

Videopakket

€295

X 1,5 - 2,5 uur shoot op een mooie locatie
of bij jullie thuis
X 20 hoge resolutie foto's zelf uit te kiezen uit galerij
X Extra foto's bij te bestellen voor €7,50/foto
X Telefonisch kennismakingsgesprek
X Stylingadvies en gebruik van cliënt closet
X €20 printkrediet om fotoproducten te bestellen uit de webshop zoals luxe fine art prints of een album
X Reiskosten 20 KM vanaf Alkmaar inbegrepen

Fotopakket 

Pakketten

€400

X 1,5 - 2,5 uur shoot op een mooie locatie of bij jullie thuis
X 20 hoge resolutie foto's zelf uit te kiezen uit online galerij
X Extra foto's bij te bestellen voor €7,50/foto
X Video van +/- 2 minuten
X Telefonisch kennismakingsgesprek
X Stylingadvies en gebruik van cliënt closet
X €20 printkrediet om fotoproducten te bestellen uit de webshop zoals luxe fine art prints of een album
X Reiskosten 20 KM vanaf Alkmaar inbegrepen
X 1 correctieronde
X Digitaal geleverd en op USB in een feestelijk pakketje

Combipakket

Samantha

Superfijne zwangerschapsshoots gehad met Lotte. Ze is zo vriendelijk, creatief en heeft oog voor de perfecte shots. Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar wat fijn was met de intieme shots. Ze geeft ook fijne tips met het poseren. Ik raad haar zeker aan!

"Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar, wat fijn was met de intieme shots."

Jennifer

Lotte heeft ons gezin en zoontje van 10 maanden gefotografeerd. We zijn zó ontzettend blij met het resultaat! De kwaliteit, de stijl, echt nog veel beter dan we hadden gehoopt. Lotte zorgde ervoor dat we ons op ons gemak voelde en stelde diverse locaties/posities voor, maar liet ons ook heel natuurlijk onze gang gaan. Echt een aanrader dus!

"De kwaliteit, de stijl, echt nog beter dan we hadden gehoopt."

K. Verhoeven

Wauw, wat een prachtige film heeft Lotte gemaakt van de geboorte! Mooie beelden en fantastische muziekkeuze. Heel erg blij mee.

"Wat een prachtige film heeft Lotte gemaakt van de geboorte"

Je hebt nog de mogelijkheid om eventuele wijzigingen door te geven voor de video. Maak je keuze in de webshop voor prints. Het eindproduct krijg je thuisgestuurd.

05. Afsluiting

Ik ga aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. Binnen 3 weken staan de beelden in de online galerij en kies je je 20 favorieten uit. Extra foto's zijn bij te bestellen voor €7,50/foto.

04. Editing & oplevering

Yes, de grote dag is aangebroken! Ik weet hoe spannend het kan zijn om voor de camera te staan, maar ik doe mijn uiterste best om jullie op je gemak te stellen.

03. Dag van de shoot

Leuk dat je met mij wilt shooten! Je ontvangt ook een uitgebreide brochure met tips en tricks. Voorafgaand aan de shoot ontvang je de factuur.

02. De voorbereiding

Op deze pagina ontdek je de soorten shoots die ik aanbied. Wil je een shoot boeken? Neem dan contact met me op via het contactformulier en we zoeken samen naar een datum.

01. Aanvraag shoot

Mijn werkwijze

Wat je kan verwachten

FAQ

neem contact op >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Fantastisch! Je kan een aanvraag indienen onderaan deze pagina. Vermeld zoveel mogelijk info zoals de soort shoot die je wilt boeken, of je al enkele data in gedachten had, wie er naar de shoot komt, etc. Tot snel!

5. Ik ben klaar om te boeken. Wat nu?

Een buitenlocatie is heel mooi. Bijvoorbeeld een bos, op het strand of duinen. Maar thuis kan ook heel leuk zijn, als je jullie huis en gezinsleven in beeld wil brengen. Als je huis heel vol, rommelig of donker is, kan het zijn dat dit minder geschikt is. Een daglichtstudio kan dan ook een fijne plek zijn voor een shoot! Ik heb eventueel een lijstje met studio's als jullie daar interesse in hebben. 

4. welke locatie is geschikt?

Absoluut! Ik beschik over enkele mooie jurken, kimono's, body's en dergelijke waar je kosteloos gebruik van kunt maken tijdens de shoot. Benieuwd wat er allemaal in de cliënt closet zit? Stuur me vooral even een berichtje!

3. kan ik gebruik maken van een client closet?

Na het boeken stuur ik je de factuur. Deze moet voor aanvang van de shoot zijn voldaan. Mocht je na afloop nog extra producten kiezen, dan ontvang je daar een losse factuur voor.

2. HOE VERLOOPT DE BETALING?

Bij bewolkt weer kan de shoot gewoon doorgaan. Bewolking is eigenlijk heel geschikt, want het geeft een gelijkmatige belichting. Voorspellen ze regen? Dan bespreken we samen een nieuwe datum voor jouw shoot.

1. Wat bij slecht weer op de dag van de shoot?

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Yes, je wilt een shoot boeken! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Boek jouw shoot